Trygge rammer​

Ro og overskud​

Fokus på at kunden føler sig godt tilpas​

Pas på dine dyr i varmen​

Selv om den danske sommer af og til er af meget svingende kvalitet, så har vi dog alligevel sommerdage, hvor solens stråler bager ned fra en skyfri himmel. Så er det afsted til stranden, skoven eller bare ud i det blå….

Hele familien skal med og det skal hunden (af og til også katten) også. Der er pakket en god kurv med mad og læskende drikke, så vi kan holde hele dagen i solen. Men husker vi rigelige mængder drikkevand til vores kæledyr??

Hvert år oplever vi, at især hunde får hedeslag – simpelthen fordi de har opholdt sig for længe i den bagende sol og ikke haft tilstrækklig adgang til friskt vand (havets saltvand gælder ikke!). Især hunde med nedsat hjertefunktion, overvægtige hunde, langhårede og tykpelsede hunde er udsatte og kan ligefrem dø af et hedeslag.

Det er derfor vigtigt, at man altid husker vand til sin hund, når man ved, at den skal opholde sig i solen i en længere periode. Sørg for, at hunden også kan få en skyggeplads under parasolen. En tur i bølgen blå kan ligeledes virke afkølende på hunden.

Hunde, der har det varmt halser meget, for på den måde at lave en indre nedkøling – går varmen hen og bliver for kraftig, kan hedeslaget opstå: Hunden vælter om på siden, har hurtig vejrtrækning og virker fjern i blikket – i værste fald kan den gå i shock. Skulle uheldet være ude, skal man hurtigst muligt søge at nedkøle hunden, f.eks. med gennemvædede håndklæder, tæpper eller lign. Her efter er det afsted til dyrlægen hurtigst muligt!

Dyrlægen har mulighed for at give hunden væske direkte i blodet, og på den måde få væskebalancen iorden samt medvirke til yderligere nedkøling og regulering af kropstemperaturen.

Givskud Dyreklinik har åbent i hele sommerperioden – og dyrlægen og veterinærsygeplejersken er på klinikken i hele åbningstiden. Uden for åbningstiden oplyses vagthavende dyrlæge på klinikkens telefon 76 80 11 99​

Vi har fået en ny Facebookside. Klik her og se billeder af vores hverdag! ​

Åbningstider

Mandag - onsdag​:

8.00 - 17.00

Torsdag:

8.00 - 19.00

Fredag:

8.00 - 17.00

Døgnvagt for familiedyr

Hvis uheldet er ude udenfor vores åbningstid, kan De få fat på en familiedyrs-dyrlæge akut her:

VAGTCENTRAL​

​Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 97 anmeldelser på Facebook

​​

Givskud Dyreklinik ApS | Vejlevej 68 - 7323 Give | Tlf: 76 80 11 99| E-mail: info@givskuddyreklinik.dk| CVR: 37832928