Der henvises til Trekantens Dyrlæger 7556 2088 og udenfor åbningstid vagttelefon: 7370 8512

Trygge rammer​

Ro og overskud​

Fokus på at kunden føler sig godt tilpas​

​Tandrensning af hund og kat

Selvom der  er tale om kæledyr, så er det meget vigtigt at have fokus på dyrenes tandpleje også. Hvis en hund eller kat ikke har ordenlige tænder, kan det skabe større problemer længere henne i forløbet, da smerter i tænderne kan være med til at mindske dyrets appetit, hvilket vil føre til et lavere energiniveau hos kæledyret lige såvel som dårlig hygiejne.

Teknikken er i orden inden for tandrensning af hund og kat

Hos Givskud Dyrklink tager vi os gerne af tandrensning af hund og kat med et smil. Vi ved om nogen hvor vigtigt det er at udføre tandrensning af hund og kat. Derfor har vi også de helt rigtige teknikker til at udføre tandrensning af hund og kat. Vi sørger for løbende at blive uddannet inden for de nyeste teknikker, sådan at vi kan klare indgrebet på bedst mulig vis.

Vi er altid klar til at hjælpe

Når din kat eller hund skal have lavet en tandrensning, så sørger vi for, at dyret er under fuld narkose under indgrebet. Dette er med til at gøre vores job lettere, og det mindsker samtidig stressniveauet hos dyret. Derudover hjælper vi selvfølgelig med smertebehandling både før og efter indgrebet. Hvad end der er tale om et mindre indgreb, ultralyd, polering eller noget helt fjerde, så står vi klar til at tage vare om tandrensning af hund og kat.

Kontakt

Har du brug for at vide mere om, hvad vi kan tilbyde hunde- og katteejere fra Givskud, Vejle, Jelling og omegn i forbindelse med tandrensning, så skal du være velkommen til at sende os en mail på info@givskuddyreklinik.dk eller ringe på telefon 76 80 11 99

Vi har fået en ny Facebookside. Klik her og se billeder af vores hverdag! ​

Åbningstider

Mandag - onsdag​:

8.00 - 17.00

Torsdag:

8.00 - 19.00

Fredag:

8.00 - 17.00

Døgnvagt for familiedyr

Hvis uheldet er ude udenfor vores åbningstid, kan De få fat på en familiedyrs-dyrlæge akut her:

VAGTCENTRAL​

​Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 97 anmeldelser på Facebook

​​

Givskud Dyreklinik ApS | Vejlevej 68 - 7323 Give | Tlf: 76 80 11 99| E-mail: info@givskuddyreklinik.dk| CVR: 37832928