Trygge rammer​

Ro og overskud​

Fokus på at kunden føler sig godt tilpas​

Aflivning - ​Et sidste farvel

Der er ingen, der synes, det er særligt sjovt at skulle tage afsked med et kæledyr. For nogle er det en forløsning som afslutningen på et sygdomsforløb, og for andre er det slutningen på et langt og lykkeligt liv. Hvad end der er tale om det ene eller det andet, så sørger vi hos Givskud Dyreklinik i Give for en god og rolig aflivning af dyret nær Jelling og Vejle.

Vi klarer aflivning i et roligt tempo

Når du bringer dit kæledyr ind til aflivning, sørger vi for, at det hele bliver klaret i et roligt tempo, sådan at du får muligheden for at sige et sidste farvel til dit kæledyr. Om du har lyst til at være til stedet under aflivningen eller ej, så har du muligheden for dette. Vi sørger for at give dig informationen om, hvordan en aflivning vil komme til at foregå, inden vi går i gang. Inden aflivning vil dyret blive bedøvet, sådan at den ikke vil mærke aflivningen og i stedet bare sove stille ind.

Klar det praktiske inden

Vi sørger for, at du har muligheden for at ordne alt det praktiske i forbindelse med aflivningen inden selve processen går i gang. 

Dette betyder at du kan klare betalingen inden, samt tage stilling til, om dyret skal kremeres på Kæledyrskrematoriet, og hvorvidt du ønsker en urne til dit dyr. Når først hele processen er overstået, kan man gå ud igennem en privat udgang, sådan at man kan få lov til at gå i ro og fred.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du ønsker at give dit kæledyr en værdig afslutning på livet igennem en rolig aflivning, så kan du kontakte os på telefon 76 80 11 99 eller skrive på info@givskuddyreklinik.dk​. Vi hjælper gerne kæledyrsejere med et sidste farvel til deres kæledyr.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har fået en ny Facebookside. Klik her og se billeder af vores hverdag! ​

Åbningstider

Mandag - onsdag​:

8.00 - 17.00

Torsdag:

8.00 - 19.00

Fredag:

8.00 - 17.00

Døgnvagt for familiedyr

Hvis uheldet er ude udenfor vores åbningstid, kan De få fat på en familiedyrs-dyrlæge akut her:

VAGTCENTRAL​

​Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 97 anmeldelser på Facebook

​​

Givskud Dyreklinik ApS | Vejlevej 68 - 7323 Give | Tlf: 76 80 11 99| E-mail: info@givskuddyreklinik.dk| CVR: 37832928